Taatusti laadukkaat LVI-asennukset, -huollot ja -korjaukset Satakunnan alueella

Yhteystiedot

Palvelualueena Merikarvia, Siikainen, Pori ja Kankaanpää lähikuntineen

 

Kun kiinteistössä on tarvetta esimerkiksi uusia putket, asentaa ilmastointijärjestelmä tai vaihtaa lämmitysmuotoa, tarvitaan paikalle asiansa osaava LVI-asentaja. Satakunnan seudulla palvelevan Jukka Pursiala Oy:n ydinosaamista on huolella

toteutettu LVI-asennus, jota teemme monipuolisesti eri kohteisiin. Palvelemme asiakaskuntaamme laajasti, ja sopimuksen mukaan voimme urakoida myös muuallakin Suomessa.

 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista LVI-palvelua tarvitset. Voimme varmasti olla avuksi!

LVI-asennukset yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille

Olemme erikoistuneet vaativien kohteiden LVI-töihin, ja pääasiassa teemmekin LVI-asennukset yrityksille, taloyhtiöille, julkiselle sektorille ja muille isommille toimijoille. Hallitsemme erinomaisesti laajemmatkin kokonaisuudet ja työskentelemme mielellämme tällaisten kohteiden parissa. Palvelemme kuitenkin tietysti myös yksityisiä asiakkaita kaikissa LVI-töissä.

 

Toteutamme LVI-asennukset niin uudiskohteisiin kuin saneerattaviinkin kiinteistöihin avaimet käteen -periaatteella; saat kauttamme myös tarvittavat kaivuu-, sähkö- ja suunnittelutyöt. Käytämme apunamme vain tuttuja, luotettavia yhteistyöyrityksiä, ja pystymme siten vastaamaan kaikenkokoisten asiakkaiden urakkatarpeisiin.

Huolto- ja korjauspalvelut nopeasti ja tehokkaasti

 

Ammattitaitoinen LVI-huolto pitää vesi-, lämpö- ja ilmastointijärjestelmät kunnossa ja toimintakykyisinä. Säännöllisellä huollolla vältytään isommilta vahingoilta ja ehkäistään kalliimpia korjaustoimia. Koska olemme pieni ja ketterästi toimiva yritys, pystymme tarvittaessa palvelemaan asiakkaitamme lyhyelläkin varoitusajalla. Ota yhteyttä ja tilaa LVI-huolto tai -korjaus luotettavalta alan ammattilaiselta.

Huollamme ja korjaamme esimerkiksi:

2

  • putkistot

  • viemärit

  • lämmitysjärjestelmät

  • lattialämmityksen sekä paljon muuta.

Kysy ihmeessä lisää, sillä voimme varmasti olla avuksi.

 

Työskentelemme kaikenlaisissa kohteissa tehden LVI-huoltoa ja korjauksia niin yrityksille, taloyhtiöille, julkiselle sektorille kuin kotitalouksillekin.

Liikkeemme palvelee Merikarvian Tuorilassa

Toimistomme ja yrityksemme tukikohta sijaitsee Tuorilassa, Merikarvialla. Toimistomme on auki aina, kun joku on paikalla – yleensä vähintään ma–to klo 7–14. Tule keskustelemaan tarvitsemistasi LVI-töistä tai hankkimaan LVI-tarvikkeita.

 

Aukioloaikojen ulkopuolella palvelemme joustavasti sopimuksen mukaan.

 

Toimiston puhelinnumero: 040 595 7553
LVI-asennus, -huolto ja -korjaus: 040 059 2957