Harjuntie 37, 29790 Tuorila

LVI-asennus

Taatusti laadukas LVI-asennus Satakunnassa

Palvelualueena Merikarvia, Siikainen, Pori, ja Kankaanpää lähikuntineen

Kun kiinteistössä on tarvetta esimerkiksi uusia putket, asentaa ilmastointijärjestelmä tai vaihtaa lämmitysmuotoa, tarvitaan paikalle asiansa osaava LVI-asentaja. Satakunnan seudulla palvelevan Jukka Pursiala Oy:n ydinosaamista on huolella toteutettu LVI-asennus, jota teemme monipuolisesti eri kohteisiin. Palvelemme asiakaskuntaamme laajasti, ja sopimuksen mukaan voimme urakoida myös muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista LVI-palvelua tarvitset. Voimme varmasti olla avuksi!

Pyydä tarjous LVI-asennuksesta kohteeseesi!

Olemme täyden palvelun putkiliike, jolta voit tilata tarvitsemasi LVI-asennukset Satakunnassa. Kotipaikkakuntamme on Merikarvia, mutta palvelualueeseemme lukeutuvat muun muassa Siikainen, Pori ja Kankaanpää sekä muut lähikunnat. Sopimuksen mukaan palvelemme asiakkaita muuallakin Suomessa. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous – meiltä saat LVI-työt laatupalveluna järkevään hintaan.

LVI-asennukset yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille

Olemme erikoistuneet vaativien kohteiden LVI-töihin, ja pääasiassa teemmekin LVI-asennukset yrityksille, taloyhtiöille, julkiselle sektorille ja muille isommille toimijoille. Hallitsemme erinomaisesti laajemmatkin kokonaisuudet ja työskentelemme mielellämme tällaisten kohteiden parissa. Palvelemme kuitenkin tietysti myös yksityisiä asiakkaita kaikissa LVI-töissä. Toteutamme LVI-asennukset niin uudiskohteisiin kuin saneerattaviinkin kiinteistöihin avaimet käteen -periaatteella; saat kauttamme myös tarvittavat kaivuu-, sähkö- ja suunnittelutyöt. Käytämme apunamme vain tuttuja, luotettavia yhteistyöyrityksiä, ja pystymme siten vastaamaan kaikenkokoisten asiakkaiden urakkatarpeisiin. Meiltä saat myös LVI-huolto- ja -korjauspalvelut.

Liikkeemme palvelee Merikarvian Tuorilassa

Myymälämme ja yrityksemme tukikohta sijaitsee Tuorilassa, Merikarvialla. Myymälä on auki aina kun joku on paikalla, yleensä vähintään Ma-To klo.7-14. Tule keskustelemaan tarvitsemistasi LVI-töistä tai hankkimaan LVI-tarvikkeita. Aukioloaikojen ulkopuolella palvelemme joustavasti sopimuksen mukaan.

Myymälän puhelinnumero: 040 595 7553
LVI-asennus, -huolto ja -korjaus: 0400 592 957

Mitä LVI-palveluita tarvitset? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Kiinnostavatko LVI-asennukset vai tarvitsisitko ennemmin LVI-huoltoa? Ota yhteyttä ja kysy lisää tarvitsemistasi palveluista – tai pyydä tarjous saman tien. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse