Harjuntie 37, 29790 Tuorila

LVI-huolto ja LVI-korjaus

Tilaa LVI-huolto Satakunnassa

Huolto- ja korjauspalvelut nopeasti & tehokkaasti

Ammattitaitoinen LVI-huolto pitää vesi-, lämpö- ja ilmastointijärjestelmät kunnossa ja toimintakykyisinä. Säännöllisellä huollolla vältytään isommilta vahingoilta ja ehkäistään kalliimpia korjaustoimia. Jukka Pursiala Oy on LVI-alan ammattilainen palveluksessasi; meiltä hoituvat niin pienet huoltotyöt kuin vaativatkin korjausurakat. Koska olemme pieni ja ketterästi toimiva yritys, pystymme tarvittaessa palvelemaan asiakkaitamme lyhyelläkin varoitusajalla. Palvelualuettamme on koko Satakunta, kuten esimerkiksi Merikarvia, Siikainen Pori ja Kankaanpää. Sopimuksen mukaan palvelemme joustavasti muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä ja tilaa LVI-huolto tai -korjaus luotettavalta alan ammattilaiselta.

Se luotettava LVI-huolto – ota yhteyttä!

Kun tilaat LVI-työt Jukka Pursiala Oy:ltä, voit olla varma siitä, että sinua palvelee aina asiansa osaava putkimies. Meiltä LVI-huolto sekä LVI-korjaus onnistuvat monipuolisesti ja tietysti vankalla, kokemuksen sekä koulutuksen tuomalla osaamisella. Meiltä saat myös LVI-asennukset.

Huollamme ja korjaamme esimerkiksi:

  • Putkistot
  • Viemärit
  • Lämmitysjärjestelmät
  • Lattialämmityksen

sekä paljon muuta – kysy ihmeessä lisää, sillä voimme varmasti olla avuksi. Työskentelemme kaikenlaisissa kohteissa tehden LVI-huoltoa ja korjauksia niin yrityksille, taloyhtiöille, julkiselle sektorille kuin kotitalouksillekin.

Liikkeemme palvelee Merikarvian Tuorilassa

Myymälämme ja yrityksemme tukikohta sijaitsee Tuorilassa, Merikarvialla. Myymälä on auki aina kun joku on paikalla, yleensä vähintään Ma-To klo.7-14. Tule keskustelemaan tarvitsemistasi LVI-töistä tai hankkimaan LVI-tarvikkeita. Aukioloaikojen ulkopuolella palvelemme joustavasti sopimuksen mukaan.

Myymälän puhelinnumero: 040 595 7553
LVI-asennus, -huolto ja -korjaus: 0400 592 957

Mitä LVI-palveluita tarvitset? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Kiinnostavatko LVI-asennukset vai tarvitsisitko ennemmin LVI-huoltoa? Ota yhteyttä ja kysy lisää tarvitsemistasi palveluista – tai pyydä tarjous saman tien. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse